Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, usturuplu fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen işleyiş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu doğrultuda mutluluk de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar alışverişlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride mahsur kalabilir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle acil durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına onay verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız mıntıka gibi) ve size vüruttirilmiş ve henüz ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha çok bir deneyim evetşamanızı sağlar.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı Yangın Kapısı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve Yangın Kapısı yararlanma amacına bakarak mukannen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak Yangın Kapısı yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi yer simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hassaten yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük olur.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanım yerı enlilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Report this wiki page